Παρέες και φίλοι

Ανεπανάληπτες και αυθεντικές εμπειρίες ζωής στη φύση, μόνο για την παρέα σου!!!

Ζήσε το!! Τίποτα καλύτερο από μια εμπειρία αδρεναλίνης με φίλους. Δεχτείτε την πρόκληση και βιώστε την έκρηξη αδρεναλίνης που σου προσφέρει  το  Canyoning Crete Outdoor Center. Αποδράστε από την καθημερινότητα εστιάζοντας στο δίπολο περιπέτεια – βιωματική εμπειρία. Πλήθος από υπαίθριες εξερευνήσεις ανά βαθμό δυσκολίας, γούστο, εποχή και περιοχή.

Ηλικία

18+

Group

12+

Διάρκεια

Μισή ή ολόκληρη μέρα

Τιμή

Έμπειροι Καταρτισμένοι Συνοδοί

Ο ενθουσιασμός και η φιλικότητα σε συνδυασμό με τις ικανότητες και την εμπειρία χαρακτηρίζουν τους συνοδούς μας.

Το Κέντρο μας

Μεγάλη ευελιξία στην οργάνωση δραστηριοτήτων σε όλη την Κρήτη. Όλος ο εξοπλισμός μας συντηρείται σχολαστικά, αντικαθίσταται συχνά και αναβαθμίζεται διαρκώς. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με πιστοποιημένες εταιρίες του χώρου των υπαίθριων δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα του εξοπλισμού και των υπηρεσιών μας

Υψηλά στάνταρτ ασφαλείας

Η προσοχή στην ασφάλεια των συμμετεχόντων μας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας.

 Τηρούμε τα διεθνή πρωτόκολλά ασφαλείας, εξετάζουμε και αξιολογούμε την κάθε δραστηριότητα σε βάθος.

Λειτουργεία όλο τον χρόνο

Πραγματοποιούμε τις δραστηριότητες περιπέτειας και τις σχολικές εκδρομές μας όλο τον χρόνο. Προσαρμοζόμενες ανάλογα με την ομάδα, την εποχή και τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες.

Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών

Προσφέρουμε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για την ημέρα της δραστηριότητάς σας. Η φήμη του Canyoning Crete Outdoor Center σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο στην άριστη εξυπηρέτηση και την υψηλής ποιότητα παροχής υπηρεσιών, αντικατοπτρίζεται στις αξιολογήσεις των πελατών μας.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email